Tips tegen een donkere huid onder de oksels

Ben je opzoek naar tips tegen donkere oksels? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij gaan onderstaand duidelijk uiteenzetten waardoor donkere oksels ontstaan. Daarna ook nog de nodige tips verklappen hoe je het donker verkleuren van de oksels goed kunt voorkomen en tegengaan. Totslot buigen we nog over de kwestie hoe je de donkere oksels makkelijk vele tinten lichter kunt krijgen. Kortom. Een artikel met een hele hoop gratis informatie ideaal voor de moderne vrouw van nu!

Wat verstaan wij onder donkere oksels?

Zeer waarschijnlijk kan je het bij je eigen oksels al bekijken. Wanneer de huid van de oksels op een onregelmatige of donkerdere manier gekleurd is dan de huid erom heen dan is er sprake van donkere oksels.

Waardoor wordt de huid onder de oksels donkerder gekleurd?

Zoals elk stukje huid bestaat het uit pigment. Pigmentdeeltjes ook wel melamine genoemd worden naarmate ze ouder worden en blootgesteld worden aan zonlicht langzaam donkerder. Ook spelen er andere aspecten een rol zoals beschadiging van de huid door scheren, wassen en ga zo maar door. Kortom dit is de reden waarom oksels langzaam donkerder kunnen kleuren dan de omliggende huid.

2 tips om de oksels permanent lichter te krijgen!

Tip 1 is eigenlijk heel logisch, gebruik voortaan een SPF crème met een hoge factor als je op een zomerdag in de zon gaat. Op deze manier kun je de schadelijke UV straling uit de zon zoveel mogelijk blokkeren. Hierdoor wordt het melanine in de huid dus niet gestimuleerd en worden de oksels niet donkerder.

Tip 2: Door middel van het gebruik van een whitening crème kun je zelfs donkere oksels op een veilige manier verlichten. Neem bijvoorbeeld de krachtige formule van het merk Skinlight. Deze crème bevat al het goede. Het is namelijk op natuurlijke basis, zonder parfum en bovendien ph neutraal waardoor het zeer geschikt is voor het gebruik onder de oksels. Je brengt deze crème conform de handleiding 2 maal daags aan en blijft dit herhalen tot je helemaal tevreden bent met het resultaat.

 

 

Tip: Voor gratis verzending bij het bestellen van Skinlight vul de Coupon “Oksels” in.

http://www.okselsbleken.com